Home
Algemene info
-Geografie
-Klimaat
-Geschiedenis
-Economie
-Transport
-Praktisch
Ontspanning
-Bezienswaardig
-Excursies
-Uitgaan
-Shopping
-Watersporten
-Duiken
Hotels
Vliegtickets
Promoties
LinksAqaba: Vliegtuigtickets
Vliegtuigtickets naar Aqaba

Momenteel is Jetair de enige touroperator die, sinds kort, rechtsreekse chartervluchten inlegt naar Aqaba vanuit Brussel, maar meestal duurt het dan niet lang of de anderen volgen. De prijs van vliegtuigtickets voor chartervluchten zijn voornamelijk afhankelijk van het seizoen waarin je wenst af te reizen. In het toeristisch hoogseizoen, waar alle schoolvakanties onder vallen, kan de prijs oplopen tot meer dan 500 euro, maar in het laagseizoen kan je soms zelfs voor minder dan 50 euro enkel naar Aqaba vliegen.

Een andere goedkope manier om in Aqaba te geraken is een chartervlucht naar het vlakbij gelegen Taba en dan een taxi of ferry te nemen naar Aqaba. Er zijn veel meer chartervluchten naar Taba dan Aqaba dus de kans op een plaats of een goedkoop ticket zijn dus veel groter.

 • BelgiŽ
  • Jetairfly: (Het voormalige TUI-Airlines) Dit is de belangrijkste chartervlucht maatschappij in BelgiŽ die voornamelijk voor de TUI touroperators vliegt. Bij zal u zeker goedkope vliegtuigticketten naar Aqaba vinden!
  • Thomas Cook Airlines: De andere grote chartermaatschappij in BelgiŽ en de grote concurrent van Jetairfly. Ook bij Thomas Cook Airlines zal u gegarandeerd naar Aqaba vinden.
 • Nederland
  • Transavia: De belangrijkste chartervlucht maatschappij van Nederland. Bij heeft op dit ogenblik nog geen rechtstreekse vluchten naar Aqaba, maar dit zou in de zeer nabije toekomst moeten veranderen.
  • Thomas Cook Airlines: De grootste chartermaatschappij in Europa die ook vanuit verschillende Nederlandse steden vliegt en de grote concurrent TUI Airlines. Ook bij Thomas Cook Airlines zal u gegarandeerd naar Aqaba vinden.
Er zijn ook talloze lijnvluchten naar Amman, de hoofdstad van Jordanië, vanwaar je dan de bus kan nemen naar Aqaba.

 • Vliegtuigtickets naar Amman met KLM
Er zijn tientallen, zoniet honderden, websites waar je de prijzen van de verschillende vliegtuigmaatschappijen kan vergelijken. Deze werken allen op een zeer professionele en betrouwbare manier. Hierboven heb je al verschillende links waar je de mogelijkheid hebt om de prijs van een vliegtuigticket te berekenen, probeer er verschillende uit om zeker te zijn dat je de beste prijs gevonden hebt!