Home
Algemene info
-Geografie
-Klimaat
-Geschiedenis
-Economie
-Transport
-Praktisch
Ontspanning
-Bezienswaardig
-Excursies
-Uitgaan
-Shopping
-Watersporten
-Duiken
Hotels
Vliegtickets
Promoties
LinksAqaba: All Inclusive hotels
All-Inclusive Resorts in Aqaba

Dit zijn de toeristenhotels van de grote ketens die op alle toeristische trekpleisters over de hele wereld wel een resort bezitten, zoals bvb de Riu-keten, de Hilton-keten en de Iberostar-keten, om er maar enkelen te noemen. In Aqaba zijn sommige van deze resorts ook aanwezig en er worden er op dit ogenblik nog verschillende bijgebouwd, dus er is voldoende keuze. Door de populariteit van de All-inclusive reizen is er echter wel een grote kans dat deze resorts lange tijd op voorhand reeds volgeboekt zijn door de grote touroperators uit Europa, dus je kan best zo snel mogelijk reserveren, waardoor je ook nog eens van een vroegboekkorting kan genieten.

Deze all-inclusive hotels kan je op verschillende manieren boeken, ofwel rechtstreeks via je touroperator (de gemakkelijkste, maar zeker niet de goedkoopste oplossing), ofwel online door hierboven of onder op één van de links te klikken (waardoor je een aanzienlijk som kan besparen aangezien de touroperators toch een belangrijk bedrag als commissie doorfactureren naar de toerist).

  • Eén van de betere websites waar je online en tegen zeer goedkope prijzen kan boeken naar hotels in Aqaba is Expedia.nl.


  • Een andere betrouwbare website met een groot aanbod aan hotels in Aqaba is deze van Hotels.com
Deze resorts zijn grootschalige projecten, waardoor de prijs-kwaliteit verhouding naar de toerist toe zeer voordelig is. Alles (en dit kan je bijna letterlijk nemen) is reeds in de prijs die je betaald hebt inbegrepen: alle dranken, eten en snacks kunnen ongelimiteerd genuttigd worden,maar ook de meeste niet gemotoriseerde (water)sporten zijn zonder kosten uit te proberen. Ook is er meestal een uitgebreid animatieprogramma waardoor je je niet snel zal vervelen.

Uiteraard boeten deze grote hotels wel in op het vlak van sfeer en persoonlijke benadering van de klant, maar dit weegt meestal niet op tegen de voordelen die je ervoor terugkrijgt.

Terug